ЕТО ТОВА Е ВЕЧЕ КАРМА: Мъжът, който ме блъсна в метрото и ме напсува, току що влезе при мен на интервю за работа!


След като прочетете тази история два пъти мислете, преди да напсувате някого на улицата. Един човек може би точно поради липса на елементарна учтивост му коствала възможността за нова работата.

 

Мат Бакланд се возел с метрото, когато пред него застанал нервен пътник, блъснал го и започнал да псува в препълнения вагон в понеделник сутринта.

„Мисля, че е смятал, че нарочно стоя на пътя му, а аз пропуснах една жена. Слезе на същата станция и ми каза да се е * ам, което е добра препоръка, но не и преди първото кафе сутрин „, пошегува се Бакленд.

Когато пристигнал на работа, му било казано, че някой е пристигнал на интервю за работа. Това бил същия човек от метрото. Нямал и представа, че напсувал ръководителят на човешките ресурси в компанията, където пуснал кандидатурата си за работа.

Когато тази кармична случайност Мат споделил в Twitter, туитовете били споделени 15000 пъти.

„Карма – типът, който ме бутна в метрото и ми каза да се е * ам току-що влезе на интервю за работа. При мен! „, Написа Мат.

Нещастният кандидат не разбрал веднага с кого си има работа.

„Мисля, че осъзна, след като отбеляза, че въпросите ми са свързани със случилото се в метрото“, разказва Мат, пише “За жената”.

В крайна сметка и двамата сладко се расмели на тази случайност. Но кандидатът все пак не получил работата.

Източник : bradva.bg

loading...

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЕТО ТОВА Е ВЕЧЕ КАРМА: Мъжът, който ме блъсна в метрото и ме напсува, току що влезе при мен на интервю за работа!